merhaba,

bir müşterimin html olarak isimtescilde bir emlak ilanları olan sitesi vardı. bazen trafik de satın alıyormuş ziyaretçi olarak.

yeni bir site kurduk joomla olarak.

paylaşımlı hosting olduğu için ileride sorun yaşabileceğini ve hosting hesabının kapatılabileceğini söyledim.

sonuçta html sitede veritabanı yoktu ve cpu ram kullanımı da yoktu. php+mysql joomla kurunca bunlar olacak dedim cpu ve ram kullanımı.

normalde 10 kişi giriyor dedi bana günlük tekil. ek ziyaretçi alınca 100+ günlük tekil ziyaretçi giriyormuş.

anlaşamadığımız nokta isimtescil de trafik limitsiz hosting aldım diyor nasıl kapatırlar diyor. senin kurduğun joomla sorunlu diyor bir türlü anlatamadım.

isimtescil yazılıma laf atıyor ve aşırı kaynak kullanımını sebep gösterip hostingi kapatıyor.

müşterim trafik ile alakası yok diyor trafiğim limitsiz diyor hosting paketinde ama bilmediği nokta trafik artınca cpu ve ram kullanımı da artar sorgu arttığı için.

buradan sizler de birşeyler yazarsanız fikir edinsin müşterim. ben mi doğruyum o mu.

günlük 100 tekil ziyaretçisi olan bir emlak sitesi paylaşımlı hosting kullanabilir mi? isimtescil firmasında!

tşkler.