Öncelikle projeyi indirmeden site üzerinden inceledim. Ertan abi zaten projenin her tarafına güzelce yorum yapmış tamamıyla katılıyorum. Hocam öğrencinizin dersine siz giriyorsanız size bir kaç ufak tavsiyem olacak. Sanırım meslek lisesi, bende meslek lisesi çıkışlı bir öğrenci olarak okulda bişey öğrenmedim hatta bildiğim konular olduğu için yeri geldi ben anlattım. Aslında olması gereken eğitimi lisede tam vermedikleri için öğrencinin içinde yoksa değişken tanımlamaktan, mesaj kutusu çıkartmaktan ileri gitmiyor. Öğrencinizin içinde var belli ki onu daha fazla heveslendirmenizi temenni ediyorum. Tasarımın kötü olması aslında bende şu izlenimi oluşturdu. Öğrenci Properties'in altını üstüne getirmeye çalışmış sanki

. Bu iyi bişey aslında, Ertan abinin dediği ekran büyüyünce oluşan arayüz sıkıntılarını nasıl gidereceğini, ekranın açılış konumuydu vs. özelliklerin tamamını vakit oldukça aktarın bence öğrencilerinize. Aynı şekilde Eventlerden bahsedin. Ben 2 sene lisede programlama dersi gördüm hesapta onClick den öteye gitmedik sanırım

. Anlatacak durumunuz olmuyorsa bile öğrencilerle kaynak paylaşımında bulunun bence. Ülkemiz bence son yıllarda yazılım konusunda bilinçleniyor ve ilerleme kaydediyor. Çocukların ufak bir kısmı bile olsa yazılıma ilgisi olan çocuklar. Sizler eğitimci olarak çocukları bu konularda mümkün olduğunca desteklemeli ve yönlendirmelisiniz.
Çok konuştum sanırım. Benim diyeceklerim bu kadar, hadi hayırlı işler