tasarimhizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamaninda ozel bir firmada mulakata gitmistim sakin benim gibi pot kirmayin. Kadin kendinizi 5 yil sonra nerede gormek istiyorsunuz dediginde, sizin ustunuzde diyerek cevap verdim. Tebessum etti acaba hangi anlamda anladi bilemiyorum ama benim amacim gorev olarak ust pozisyon demekti. Ondan sonra cagirmadi )

XT910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam gece gece gülmekten koptum valla dikkatli olmak lazım öyle pot kırmak çok fena yani

Rockco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim girdiğim mülakatlar genelde satış temsicilikleriyle ilgilidir öncelikle sizi tanırlar kim olduğunuzu öğrenmeye çalışırlar daha sonra yapacağınız iş hakkında bilginizi ölçmek isterler akabinde kararını vermek için biz sizi ararız derler mümkün olduğunca rahat ol gergin olma göz temasından kesinlikle kaçınma göz teması çok önemlidir aldığım eğtimlerdede bu konu belirtildi ve ilk izlenim tabiki takım elbise saç sakal tıraşınız olmuş bir şekilde karşılarına geçmenizi öneririm
Tavsiyeleriniz için teşekkürler, Göz temasına dikkat ettim. Sırf mülakat için 3 aylık sakalımı kestim takım elbisede giydim ama 3 senelik saçımı kestirmedim malesef zaten cv yollarken uzun saçlık yollamıştım sıkıntı olmaz sanırım

madredeus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Can Büyükalkan'ın bu konuyla ve insan kaynaklarıyla ilgili oldukça detaylı bilgiler veren deneyimlerini aktardığı bir blogu var, orada sorularınızın çoğuna cevap bulacağınızı düşünüyorum. canbuyukalkan.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler hocam