Ben dgs ile geçtim suanda üni bitti. 2 yıllık üniversiteden sonra dgs ile yerleşip 2 yıl daha okudum yazılım mühendisliği için. 2+2 ama bazen derslerinin hepsini saymıyorlar kredin yetmiyor 3 yıla uzayabiliyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:08:06 -->-> Daha önceki mesaj 23:05:18 --
İlk başta 2+2 diye biliyordum fakat nette biraz araştırma yaptım çoğu kişi intibak kalktı diyor yani 1. sınıftan başlıyorsun diyorlar.Bu konu hakkında net bilgiye sahip değilim
Eğer 2+2 ise zaten şüphesiz bu bölüme girerim
@Webkanyon birde 12 bin tl 1 yıllık ödemesi midir?
Birde bu fark dersleri ne zaman alınıyor? Yine öğretim yılı içinde olan ders programına mı ekleniyor?
Sence bu mantıklı mı ?
4 sene okusa 48 bin tl okula gidecek, bunun yanında kalma - yemek vs girecek.
Biraz mantıklı olun? Yazık yahu.
Bunu zamanında ciddi ciddi düşündüm bende ama sonra gereksiz buldum. Bilkent desek neyse diyeceğim. Dünya üni top 500 listesinde ki ünilerden biri bilkent.
Öyle diyorsunda 4 yıl degil bi kere dgs de arttık 3. sınıftan devam ediyorsun derslerini sayıyorlar sayılmayanları alıyorsun 1. ve 2. sınıftan oda cok az birşey oluyor. bilip bilmeden konusma mühendis olacaksan 50 bin tl para bile degil. ben 2 yıl okudum üzerine 1 yılda ing egitim aldım harici toplam 30 bin tl ödedim suan 7 bin tl aylık maaş alıyorum.