Dün bir arkadaşımı daha bu holdinge katıldığını görüm benim paylaşımım ve aramızda geçen konuşmalar (Bilen bilir odun herifin twitter paylaşımları vardı onu derleyerek tekrar yazdım daha sonra bunlar yaşadı. ( Herkes üye olurken 400 TL verecek ve bunun karşılığında işinize yaramayacak bir gmail hesabı vereceğim. Böylelikle 400 TL'yi boşa vermemiş sayılacaksınız.));

Size bir dost tavsiyesi:

Karşınıza internetten veya bir kişiden Mega Holdings diye bir kelime çıkarsa. Oradan kaçın çünkü bu firma eskilerde olan saadet zincirinin günümüzdeki hali. Sizi boş vaatlerle kandırıyorlar gözünüzü boyuyorlar sizden bir miktar para alıp zincire dahil ediyorlar.

Daha sonra bakıyorsunuz hiçbir şey anlattıkları gibi değil. Kaptırdığınız parayı kurtarmak için tek yol sizinde o zincire birilerini bulmaktan geçiyor.

Eğer zincire birilerini dahil edemezseniz paranız uçuyor gidiyor ama yalanlarla insanları kandırırsanız düştüğünüz duruma birilerini düşürmeyi başarırsanız onlar üzerinden para kazanmaya başlıyorsunuz.

Eğer derseniz insanları kandırarak yalanlarla dolanlarla para kazanırım. Size yolunuz kapalı olsun demekten başka bir şey diyemem.

Çağlar Kaan
Celal 1 hafta önce bi cafede buluşup bana bunun slaytla 2 kişi tanıdığım biri vasıtasıyla anlatımını yaptılar beni yönlendiren bizim binada bir komşu anlatımı sunumu yapanlarda onun yiğeni hiç yanaşmadım bile haber bekliyolar benden bende araştırmadım bile dedim ben yokum dedim
6 Temmuz, 17:53 · Beğen

Celal Yeşil İyi yapmışsın kanka bu ara acayip çoğaldılar dikkat etmek lazım. Kaç para istediler senden en son duyduğumda 850 TL gibi yıllık bir para istiyorlardı
6 Temmuz, 17:55 · Beğen

Çağlar Kaan
senin bu anlattıklarını anlattılar slaytla sunumlarınıda yaptılar onuda dinledim sadece ben vardım bide bana öneren kamşumuz vardı butün herşeyi anlattıktan sonra 960 $ yalnış hatırlamıyosam öyle bi mevlayı girmek için yatırıyosunuz dedi bu parada 2 milyara mı ne tekabül ediyomuş bende dedim sunumdan önce işe ne kadar vereceğimizi neler yapacağımızı neden söyleemiyosunda sunumdan sonra söylüyosun dedim düşünelim dedim bi kaç yerede sordum aynı şeyi söylediler zaten boş adam işi onların anlattığı iş benim zamanım yok onların anlattığı işe bide her ay düzenli para gelmiyo 3 ay sonrası 6 ay sonrası felan filna tabi bulup zincire dahil edersen oda edemezsen oda yok ben bulaşmadım aradılar 2 sefer araştırmadım bile ben yokum katılmıyorum dedim kapadım
6 Temmuz, 17:59 · Beğen

Celal Yeşil
Adamlar iyi arttırmışlar parayı aman kanka çok düşen gördüm bu tuzağa adamlarda acayip iyi göz boyama var.
6 Temmuz, 18:05 · Beğen

Mustafa G.
Celal sana önce saadet zinciri nedir onu açıklayayım belli ki bilmiyorsun yoksa Network Marketing sistemiyle çalışan bir firmayı saadet zincirine benzetmezdin. Mega Holdings de Avon Amway firmaları gibi Network Marketing sistemiyle çalışır. İlk olarak Saadet zincirinde ürün yoktur yada ürün bedelinin üstündedir ve göstermeliktir. Mega Holdings ise bize limitsiz host limitsiz e-mail limitsiz sayfa gibi özellikleri olan internet sitesi sunar ve herkes siteyi istediği şekilde kullanır ister kişisel web sayfası olarak ister ilan sitesi ister başka bir şekilde kullanabilir. Ayrıca siteyi dizayn etmek için webmaster a ihtiyaç yoktur işe giren herkes internet sitesini kullanıp dizayn edebilmek için eğitimini alır ve Mega Holdings bize sayfamızı kolaylıkla dizayn edebilmek için Easy Builder programını da ücretsiz olarak verir. Şirket Every One Can Design Can Create yani herkes kendi dizaynını olıuşturabilir ve tasarlayabilir slognıyla yola çıkmıştır. ikinci olarak saadet zincirinde KDV yoktur. Mega Holdingste ise herkes kazandığı miktardan %18 devlete vergi öder. üçüncü fark saadet zincirinde temsilcilik yoktur herhengi bir sorunda ulaşabilecek bir birim yoktur. Mega Holdingsin İstanbul Şişli Plaza 33 te Mega Grup Bilişim Türkiye temsilciliği bulunmaktadır. internet sayfasından da ziyaret edebilirsin. Bir diğer fark saadet zincirinde distribütör ağı yoktur. Mega Holdingste ise site satın almış herkes bir distribütördür. Şirket sana, tavsiyede bulunup site almasını sağladığın her kişi için kar payı verir. Ancak Mega Holdingsi diğer Network Marketlerden ayıran özellik ise onlar kazanmak için sürekli satış yapmaları gereklidir. Mega Holdingste ise (burası önemli) beraber çalışmak istediğin güvendiğin 2 kişiyle (eş dost akraba) işe başlarsın ve sonrasında yapman gereken o 2 iş ortağına da kendi yakın çevresine işi önermesini istersin. Herkesin iki kollu bir sanal dengesi olur ve yalnızca sağdan ve soldan gelen her bir satşta para kazanırsın. Kollar eşit gitmek zorunda değildir sadece eşit sayıdan kazanırsın. Saadet zinciri sadece en üsttekilerin kazandığı bir sistemdir . Mega Holdingste çalışmayan kazanamaz. Sana bu sanal dengeyi yazarak gösteremem. Ama çok merak edersen internetten bulabilirsin yada gel anlatalım işi bileninden öğrenmen daha iyi olur senin için. Gelelim Wega Holdings yazına. senin anlattığına göre en üsttekiler kazanıyor . Sen saadet zinciri işine giriyorsun. Senin söylediğine göre bir ürünün yok. Ozaman yine saadet zinciri. Senin anlattığına göre devlete herhangi bir vergi söz konusu değil ve herkesten sadece para alarak en üstte olan sen kazanıyorsun. Ama celal sen saadet zinciri oluşturuyorsun bak dikkat et. Ama değerini taşıyan bir ürünün olursa ve sende bu dediğim saadet zincirinden ayrılan özellikleri yerine getirirsen yani Network Marketing işi kurabilirsen ne mutlu sana. İster Wega Holdings de ister Zega Holdings ister Celal Holdings. Ama bunu Network Marketingin saadet zinciri olmayıp sunduğu fırsatların farkına vardığında yap. Celal, Mega Holdings ürünü olan , kazanan herkesin kazancından devlete vergisini verdiği, temsilciliği olan ve distribütör ağına sahip bir Network Marketing şirketidir. Devlet de 21.yy ın bu yeni işini desteklemektedir. Yeni tüketici kanununda yer alan maddelerde tüketicinin hakları savunuluyor ve yasal olmayan Network şirketleri ve saadet zinciri yapanlar ortadan kaldırılıyor. Yasal bir şirket olduğumuz için bunu düşünerek kafamızı yormuyoruz. Sen yanlış bilgileri bilmeyen kişilerden almışsın. Ekmek yapmayı fırıncıya değil de bakkala sorarsan böyle olur. Yalan yanlış bilgilerle reklamımızı yapıyorsun ama olsun reklamın iyisi kötüsü olmaz reklamımızı yaptığın için teşekkür ederim. Ayrıca Mega Holdings geçtiğimiz ay İstanbulda 1000 çözüm ortağının katıldığı bir çalıştay yaptı. Gazete ve TV lerde 21.yy ın iş imkanı, gençler bu sektörde hem kariyer hem para kazanıyor gibi çeşitli yazılarla haber olarak çıkmıştı. Daha da büyümeye devam edeceğiz ve kendi işinin sahibi olup kişisel web sayfasına sahip olmak isteyen, yeni arkadaşlıklar, yeni sosyal çevre ve hiçbir çıkarı olmasa bile sana yardım edecek binlerce kişi ile tanışmak isteyen, yeniliklere açık herkese kapımız açıktır.
Dün, 13:16 · Düzenlendi · Beğen

Celal Yeşil

90 TL olan bir ürünü 950 $ verip almak bana mantıklı gelmiyor. 90 Liraya aldığım hizmeti istediğim kadar kişiye networking yapısıyla satabilirim.

Senin savunduğunu daha ilk cümlende çürüttüm. Buradaki asıl amaç web tasarım hakkında bilgi sahibi olmayan insanların gözünü boyayıp boş hayaller satmaktan başka bir şey değil.

İşin içine girip çok pişman olan gördüm kimileri parasını kurtarabilmek için diğer kişilere bu sizin hizmet dediğiniz hayalleri satıp kendilerini kurtarmaya çalıştılar. Ne oldu çağırdığı kişilerde aynı duruma düştü.

Wega holdingsde bende gmail hesabı veriyorum kendilerine özel sonuçta karşılığında bir hizmet var. Benim o yazım şirket açmak değil dolaylı yollardan mega holdings'in ne yaptığını anlatmak. Benim işim olmaz bu konularda.

O kadar çok döküman okudum ki ne nedir biliyorum. Aynen benim yazdığım Wega Holdings olayı yapısı ile işliyor tek farkı gmail değil web hosting satıyorsunuz.

O kadar kişinin sitesine girdim hiçbiri 5 para etmez.

Gel sen bana web işi bul ben sana %25 değil %40 vereyim iş başına.
Dün, 13:49 · Beğen

Mustafa G.
piyasada 90 tl ye de var site evet inkar etmiyoruz ama sınırsız kullanım imkanı sunabilmesi için her işlem başıma ücret artıyor ve bizim işimizde 930 dolar ve 3 yıllık sınırsız kullanım . ayrıca en fazla kar payı veren network marketing şirketi. maden çok biliyorsun yap kardeş sana engel yok ki. benim savunduğum bişey yok ben gerçekten bahsediyorum senin çürümüş olarak gördüğün savunma mantığı aslında bilgiyi yanlış almandan geliyor. sen gmail hesabı satarsın ben ise kendi ismimi aradaki fark budur. Prestij önemlidir celal .
Dün, 17:36 · Beğen

Celal Yeşil
Mustafa bu işlerle yaklaşık 7 yıldır uğraşıyorum sen benim gmail olayını ve beim hikayeyi hala anlamamışssın uzatmaya gerek yok bu konuyu. Nasıl biliyorsanız o şekilde devam edin.
Dün, 17:45 · Beğen

Mustafa G.
Ben devam edicem zaten celal ama sen 7yildir hangi sirketle ugrastin bilmiyorum ben mega holdings i bilir bunu soylerim