HeavenOfDeviL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen fitnessta kas yapıyorsun kas demek güç demek değildir Hangi spor olursa olsun fark etmez, güçlü bir vuruş yapmak için vücudunun her yerini kullanabilmen gerekir. Ve bu birden olmaz zamanla olur. Lapa tuttukça sağlamlaşacak senin bileğin, lapaya vurdukça da güçleneceksin. Eğer vaktin varsa sana şunu öneririm. Tabii ki bu önerim gerçekten amacın spor yapmaksa. Yok ben sokağa çıkacağım bana yan bakanı döveceğim diyorsan bu dediklerim olmaz. 6 ay - 1 gibi bir süre taekwondo'ya git. Bacaklarını kullanmayı öğren, ayakların serileşsin. Daha sonra 6 ay 1 yıl gibi bir süre boksa git. Kollarını kullanmayı öğren, etkili yumruk nasıl atılır, etkili yumruk için neler gerekli bunları öğren. Daha sonra kick boksa git. 1 yıl 2 yıl kick boks yap. El ayak kombinlerini geliştir. Eksiğinin çok olduğunu göreceksin. El ve ayağı bir arada kullanmanın ne kadar zor ve yorucu olduğunu öğreneceksin. Tamam ben oldum dediğin anda da istediğin her savunma sporuna geçiş yapabilirsin.
Önerilerin için çok sağol amacım tabiki yan bakana vurmak vs. değil dışarıdasın sonuçta savunman gerekebiliyor birazda spor tabiki