Yazmıcam diyorum ama sizde yazmam için sebep doğuruyorsunuz.
Telefon ile arasaydı ? Ticket'a cevap verilmemiş ise...
Bizler acil durumlarımızda veri merkezine mail atmıyoruz, telefon ile arıyoruz arkadaşınız neden telefon ile aramamış. ( Firma cevap vermeme konusunda haksız )
Fakat müşteri konuyu iade ile ilgili açıyor firma iade yapmıyorum dememiş. Firma iadeyi kabul ediyor müşteri sadece karalıyor. Karalamaya devam etsin Ramazan ayında.
Telefonla mı arayacaktı

ben hizmet alcam parasını ödüyeceğim. 3-4 gün boyunca ticketlarıma cevap verilmeyecek. Hizmet bana sağlanmıyacak. Ben firmayı arayacağım öyle mi??? Peki firma iyi niyetli madem neden parayı aldı datacenter da sorun oldu neden müşsterisini arayıp telefonla bilgilendirmiyor? neden ticket yoluyla bilgilendirmiyor? Aynısını size yapsalar siz ne yapardınız???Telefonla arasaydı dediniz ya Hiç bir firma telefonla destek vermez ticket açın der. Ben şimdiye kadar hangi firmayı aradıysam ticket açın ilgilenelim dedi

3-4 gün boyunca bi ticketa cevap verilmemesi imkansız

birde müşterinin telefonla aramadığını nerden biliyorsunuz ? ben telefonla arayıp aramadığını bilmiyorum mesela siz müşterinin telefonla aramadığına nasıl kanaat getirdiniz?
Müşteri konuyu iade konusuyla mı açıyor? Peki konuda yazdığı yazılarda iade etsin falan yazdığını nerden gördünüz ben göremedim k.bakmayın insanlık hali göremedim gösterirmisiniz? sadece hizmet akmış parasını ödemiş bu gün kurarız demişler ama 3-4 gün kurmamışlar müşteri ticketlarına cvp vermemişler. bu 3-4 günün sonunda r10 gibi platformlara şikayet açacağını belirtince firma hemen özür dileyip iade yapalım demiş. Müşterinin amacı ödememi yapmama rağmen hizmet alamamasını ve açtığı ticketlara 3-4 gün boyunca hiç bir şekilde cevap vermemesini biz forumdaki üyelere yani potansiyel müşterilere söylüyor aynı şeyin bizlerinde başına gelmemesi için
Müşteri firmayı karalıyor mu? hakkını mı arıyor? peki 3-4 gün neden müşteriye dönüş yapılmamış neden r10 a konu açılacağı zaman müşteriye iade edelim demiş firma? Sanki siz uzmanbilisimde çalışıyorsunuz müşterinin firmayı aramadığını biliyormuş gibi post atıyorsunuz. üstüne üstlük telefonla arasaymış diyebiliyorsunuz. Firmayı savunduğunuz apaçık ortada.
şu ss lerde herşeyi anlatıyor. Hostbul ve r10 daki şikayet konuları açmışsınız bişi olmamış gibi hesap numarasını gönderiyorsunuz. Yazıları sildirin tekrar ticket açın diyebiliyor firma ilginç
Allah haklının yanında olsun. Hayırlı Ramazanlar.