digitals adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 ve diğer platformlarda şikayet tehdit in oldu

Uzmanbilişim bence konular silinmeden, müşteri özür dilemeden iade falan yapmayın.

Hatta firmanız hakkın karalama yaptığı için maddi ve manevi tazminat açın. Bu şekilde karalama yapmak isteyenlere ders olsun.
Hocam bu mesajınıza istinaden yazıyorum. UzmanBilisimle yakınlığınız nedir?
Şu resimdeki ticket görüntülerine bakın!

ayın 3 ünde ticket açılmış hizmet alınmış. Ayın 4-5 ve 6 sı firma ticketa herhangi bir mesaj atmadığı görülüyor. Firma datacentera suç buluyor. Olmaz mı olabilir. Peki ayın 3 ünde açılması gereken hizmet neden ayın 4,5 ve 6 sında açılan ticketlara bir cevap yazılmadı. Müşteri neden bir bilgilendirilme yapılmadı? Burda müşteri ciddiye alınmamış Müşterinin ticketına cevap verme zahmetinde bile bulunmamış firma. bi firma 3-4 gün boyunca bi ticketa cevap yazmıyorsa gerisini siz düşünün. Sizin bu yorumunuzu taraflı görüyorum. Firmayıda kınıyorum. datacenter 5 gün kapalıymış sizin ticket sistemide mi kapalıydı çok düşünüdürücü bir durum. Yönetim art niyeti görüp konu sahibi ( müşterinin ) haklılığını görecektir. Ek olarak : Müşteri firmayı dava edip yukarıdaki resmide kanıt olarak sunabileceğini düşünüyorum. Firma ücreti almış ama hizmeti vermemiş. Üstüne üstlük açılan ticketlara cevap vermediği görülüyor. Müşteri eğer maddi manevi zarara uğradıysa bu 3-4 günlük sürece firmaya tazminat davası açıp zararını ödetebilir.

Herkese hayırlı Ramazanlar. Hayırlı işler.