Dolandıralan şahıslardan biriyle baya yazıştık . Kelimeleri çok iyi ezberletmişler , sürekli aynı şeyleri diyolar . Genel olarak satın aldıkları sınırsız hosting+domain+site bunları kendilerinden geçirmiş
3 yıl domain
3 yıl hosting
3 yıl dandık web sitesi 900 Dolar+KDV miş
Bu arkadaşa 3 yıl domain fiyatının maks 40Tl olduğunu
3 yıllık kaliteli bir hosting ortalama 1-2k blogların kaldırabilceğin hostların 5Dolar ( 36x5 = 180 dolar )
Ve blog kurmanın bedava olduğunu anlattım.
Ama o ısrarla , ben etilerde 10 TL cola içiyorsam bu benim tercihimdir lafını savundu üstüne siz değeri 100binTL olan biyeri isterseniz 400bine satarsınız satın alan kişide bunu bilir vs vs falan diye saçmaladı.
İşin özü ; web sitesi yasalar için yapılmış kılıf. Sisteme 900 Dolarla giriyorsunuz . En alt seviyeden sonra sizde başka enayiler buluyorsunuz . Sonra diyelim 10 kişi buldunuz( %25 komisyon ). Sonra bu diğer 10 arkadaş parasını kurtarmak başka bir 10 arkadaş bulmak zorunda vs vs diye sürekli basamağın en altında kalan sürekli köle gibi çalışmak zorunda
Bu sistemi kuranlar ise brezilyada , rolexlerle millete hava atarlar
Genel olarak aslında çok iyi bir sistem evinde paran var , çevren geniş sisteme milleti sok paran faize girmiş gibi sana geri dönsün