Elazığlı168 adlı üyeden alıntı:
5) Şikayet konularına konuyla ilgisiz olan üyelerin (geçmiş olsun, onlar zaten tostçuydu, tostçularla çalışırsanız böyle olur, ben size çirkin hostingi öneririm, uygun fiyatlarla hizmet sağlayabiliriz) şeklinde gereksiz yorum yapması kesinlikle yasaktır. Firmanın müşterileri aynı durumdan mağdur durumdaysa yada söz konusu olumsuz durum hakkında daha önceden firma yetkililerinden bilgi almışlarsa konuya dozunda bırakarak müdahil olabilirler.
Bkz:
https://www.r10.net/hosting-sikayetle...kurallari.html
Öncelikle yukarıdaki alıntıda görüldüğü gibi şikayet konusuyla alakasız kişilerin konuya yorum yapması yasaktır. Bu bağlamda konudaki herkes tarafımızda üst yönetime şikayet edilmiştir.
Uzmanbilisim r10 da hakkında açıldığı her konuda üste çıkmak için elinden geleni yapıyor zaten. Ya para teklif ediyor müşterisine yada tehdit ediyor
Çok güzelmiş ya artık herkes böyle yapsın bence. O zaman R10 da hosting firması kalmaz şikayet konusu açılan.
Dipnot: Burda dikkatimi çeken birşey oldu Datacenter kaynaklı bir sorun olduğunu belirtmiş uzmanbilisim. Acaba hangi Datacenter 5 gün boyunca sunuculara erişim vermiyor yada 5 gün boyunca sunucu sorununu halletmeye çalışıyor böyle birşeyi ilk defa sizden duydum ve görüyorum.
Sorun yaşadığımız firmanın ismini burada vermenin ticari ahlaka uygun olduğunu düşünmüyoruz.