BuRacK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar arkadaşlar,

Mutfakta ve bulaşık makinesinin içinde hamam böcekleri var. Işığı kapatıp mutfaktan çıkıyoruz, 15-20 dakika sonra ışığı bi yakıyoruz en az 2-3 tane büyük hamam böceği, 3-4 tane de küçük hamam böcekleri kaçışmaya başlıyor.

Daha önceden basit ilaçları kullandık 3 - 4 kere ama bir yararı olmadı. Patates'e zehir koyup yedirme olayını da denedik, yine yaramadı.

Ne önerirsiniz? Profesyonel ilaçlama şirketi mi çağıralım, yoksa daha basit bir şekilde halletme şansımız var mı ilaç yoluyla?
Geçmiş olsun öncelikle, aynı durumu yaşadığım için bilirim, geçen yıl benzer bir durum yaşamıştım. Çözümü kendim hallettim. Öncelikle lavabo altlarını kontrol edin, biryerde ıslaklık varsa, akıntı varsa onu çözün. Benim mutfak lavabosunun altından biraz su kaçırıyordu. Sonrasında marketten raid böcek öldürücü sprey ve içinde 3-4 tane plastik tablet bulunan yemlerden alın. Bu yemleri gördüğünüz yerlere duvarlara bitişik olarak koyun. Birkaç gününüz uykusuz geçebilir, lamba söndür, sonra yak, gördüklerine ilaç sık ve havlu peçete ile cılkı çıkana kadar ez. 1 haftada temizlersin.