Merhaba
Konuda eksik yazmışım kusuruma bakmayın.Sitemdeki scripti çeken haysiyetsizin facebook profilinde scriptin çekildiği tarihlerde bir script çekici resmi ve linki paylaşılmış.Tahminimce öyle çekilmiş.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Merhaba
Sunucuda geçişler yapıldığı videoda görüntülüyor.Ancak kendi düşüncem sadece belirli sitelere yapılan saldırılar olmakta.Bu yüzden fazla şikayet olmamakta diye düşünüyorum.
Öncelikle şunu belirtiyim benim şu an bu konuyu açmanın sebebi Firmadan tazminat almak veya herhangi bir şekilde kimsenin ismine leke düşürmek değildir.Eğer hukuki bir amacım olsaydı ilk iş olarak Savcılığa dilekçe verirdim.
Benim buradaki amacım Özkula firmasını uyarmak ve Özkula firmasını tercih edecek kişilerin buradaki konuyu görerek ona göre tercih etmelerini sağlamak.Emirhan beyle sayısız konuşmamız oldu.Çoğunluğu canlı destek bölümünde olduğu için ekran görüntüsü koyamıyorum. İlk script çekilmesinde Özkula firmasını işe karıştırmayarak çeken kişinin İstanbul Küçükçekmecede oturduğunu Telefon Numarası : 0534 065 92 86 olduğunu öğrendim.Her ne kadar çocuğu biraz korkutsamda bu kadarı yeter diyerek bıraktım.Ancak o zekasız sql açıklı bir şekilde scripti dağıtınca tamam dedim.Artık yeter. Bırakıyım milletin ne hali varsa görsün.Çünkü o zekasız böyle bir script kodlamayı bilmediği için gizli yerdeki açığı fark edemiyecek kadar mal biriydi.
Lafı fazla uzatmazsak bu konuya Özkula firmasının dikkatini çektiğini ve usandırdığımı fark ettim.Bu yüzden amacıma ulaştığım için konunun kilitlenmesini istiyorum.
öncelikle laflarına dikkat et seviyesiz konuşma facebook profil linkini verdiğin kişi benim ve script çekiciği yazan ben yalnız scripti çeken ben değili ve hiçbir zaman kimsenın scriptini çekmem yazdım paylaştım millet kullansın diye farkettiysen bypass yapan farklı ve scrip çekiciği çeken farklı konular farklı ve o numarada benım eğer illegal bir şey yapsaydım orada whois te cep telefon ve adresim bulunmazdı bundan emın ol