Zamanla düzelir kardeşim çok dert etme, her erkeğin illa ki babası ile bazı dönemlerde problemleri oluyor. Bende senin gibiydim zamanında babamla şimdi çok şükür eski'den eser yok arada bir takıştığımız oluyor ama onlar normal bizim fikirlerimiz ile onların fikirleri uyuşmadığı için bu tür problemler çıkıyor genellikle.
Bende bu sene tercihler ile il dışında okumak istiyorum bakalım neresi çıkar ise artık. Yanlış anlama sakın bu söylediklerimi eğer bir erkeklik yapıp ben ayaklarımın üstünde duracağım diyor isen okuduğun zaman ailenden bir beklentin olmayacak eğer dersen ki ben bunu beceremem o zaman maalesef babanın fikirlerine ve isteklerine ayak uydurmak zorunda kalacaksın.
Hiç bir anne, baba çocuğunun kötülüğünü istemez doğru ama biraz da başka pencereden bakmak lazım. Anladığım kadarıyla sırf bu nedenler ile sigaraya başlamışsın üstüne alınma bu söylediklerimi uyuşturucu içenler sırf bu tarz şeyler yüzünden başlıyor. Benden sana kardeş tavsiyesi sakın bu nedenler ile mutluluğu farklı ortamlarda arama.