freelancer.com gibi sitelerde ilan açıp istediğiniz uygulamanın ortalama maliyetini öğrenebilirsiniz.
Freelancer arkadaşlara yaptırtmak istemiyorum çünkü o şekilde yüz yüze konuşma imkanı olmuyor ve freelancerlar ile çalıştıgınızda yüz yüze görüşemediğiniz için düşüncelerinizi karşınızdakine iyi aktaramaya biliyorsunuz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:45:31 -->-> Daha önceki mesaj 20:44:29 --
Mevcut bütçenizle retrica tarzı uygulama çok başarılı bir şekide yazdırılır hatta büyçenizden para kalıp reklamını dahi yaparsınız.
Açıkçası bunu duyunca çok sevindim çünkü dediğim gibi daha hiç bir firma ile görüşüp fiyat alamadık ama demekki bu şekilde bir bütçe ile böyle işler yapılabiliyor. O zaman şuanlık geriye sağlam, işini özenle yapan bir firma bulmak kaldı.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:46:43 -->-> Daha önceki mesaj 20:45:31 --
on yüz bin milyon sterlin
Böyle bir post attıgınıza göre uygulamanın maliyetini düşündüğüm kadar yüksek değil, açıkçası çok sevindim bunu öğrendiğime.