Arkadaşlar merhaba, forumda yıllardır tanıtım yazısı vs satıyorum. Ama görüyorum ki gold üyelikle gelenler sadece gold üye oldukları için kendilerini güvenilir satıcı olarak gösteriyor.
1 yıllık siteleri öne çıkarıyorlar, yazıları programla yazıyorlar. Siteler doğru düzgün güncellenmiyor. Domainler sallamasyon domainler.
Ben siteler yıllanmadan satış yapmadım mesela, domainlerim sektörel. Saçmasapan domainler kullanmıyorum.
Sadece gold üye olması o üyenin güvenilir satıcı olduğunu göstermemeli. 3 aylık sitenin kendine hayrı yok, size nasıl olsun? Site yaşına biraz daha dikkat etmek gerekiyor. Domainin saçma olmaması da çok önemli bence.
Tanıtım yazısı satıışnda bence belli bir itrader, r10 geçmişi şartı getirilmeli. Gold üyelik yerine itrader ayısı ve eski üye olma daha önemli olmalı. Hatta r10 satışlarında aktif olan kişilerin üyeliklerinde bu özellikler olmalı, r10 yönetimi biraz daha sıkı tutmalı bu tanıtım yazısı satış işini.
2 yaşından küçük sitelerden tanıtım yazısı satılmamalı.
50 itraderden az olanlar satış yapmamalı.
2 yıldan fazla üyelik geçmişi olanlar satmalı.
Siz bu kuralların forumda aktif olmasını ister misiniz?
kişi 10 aylık, 1 aylık max 1 yıllık falan üye ama gold olduğu için bizim 5-6 yıllık üyeliğimizle aynı ihtimamı görüyor.
İtraderi 50 den az, nasıl güvenip yazı alıyorsunuz?
Sizden ödeme aldığı banka hesabı ile size söylediği isim farklı, karşınızda kim olduğunu bilmeden para ödemek mantıklı gelmemeli bence.
Hem dikkatinizi çekmek hem de düşündüklerinizi öğrenmek için konuyu açtım.