ilahicenneti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesaplarından herhangi bir tanesinde telif vb problemler olursa bütün hesaplarında para kazanma devre dışı kalabiliyor. Bende aynı problemi yaşamıştım ancak yeni gördüğüm bir konuda arkadaşın dediğini yaptım ve sorunsuz para kazanma özelliğini açtım.

https://www.r10.net/youtube/1274988-t...etmeli-mi.html

Konuyu incele ileriki mesajlarda detaylı anlatıyor arkadaş aynen uygulayarak açmayı deneyebilirsin.

İyi Çalışmalar
Allah razı olsun hocam çok teşekkür ederim şimdi ben sürekli uyarı veren bu karaoke party kanalını az önce sildim.

Diğer kapatılan hesapları da teker teker sileceğim, bir daha girmem. Sadece şu son özgün kanala dediklerinizi uygulayacağım. Bilgisayara format da atacağım ama şöyle bir sıkıntı var:

Aylık 300-500 tlye yakın para getiren bir bloğum var o da bloggerdan bir google hesabımda. Ben şimdi format atıp onları silicem ama ban yiyen o kanallara girmişken bu blogger'a da giriyordum nasıl olacak bu iş..

Eski bilgisayara format atıcam yenisi de zaten, daha sadece o bloğum olduğu bloggera girdim. Ne yapmamı önerirsiniz çok soru soruyorum kusura bakmayın

salim59 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanalı adsenseye bağlamadan açık tutmayı dene aynısı olacakmı bakalım. En kötüsü yeni bir adsense senin işini çözer.
Yeni adsense almam çok zor hocam, pin gelsin vs zaten ramazan ayında müsaitim bu kanal işi için ondan sonra kanal aç onu yap bunu yapla uğraşamam, iş güç var falan. 10-15 güne en geç kanalı açıp her şeyi oturtup sonra da 2 haftada bir falan 1 video atarım o kadar.

Yorumunuz için de teşekkür ederim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:39:37 -->-> Daha önceki mesaj 15:02:01 --

Arrkadaişar b,r sorum daha olacak sadece karaoke partynin bulunduğu gmaili silsem diğer karaoke party yüzünden kapananları silsiem ama gmaile ellemesem sorun olur mu?