Üstadlar, anne figüründen kastım yaş itibariyle değil giyim tarzı itibariyledir. Yani bayanların çoğu öyle magazin programlarında, gece kulüplerinde görüldüğü gibi giyinmez bu ülkede. Giyim tarzı büyük çoğunlukla kapalıya yakındır, dekolte değildir. Halk arasında yarı çıplak olarak tabir edilen bir giyim tarzı ağırlıkta değildir. Söylemek istediğim budur. Buna göre konu hazırlanması gerekir. Bir çok moda sitesinde şort modelleri konuları görüyoruz mesela. Tabii ki şort giyilmez bu ülkede diye bir iddiam yok. Ancak şort konusuyla çekeceğiniz hitin çok daha fazlasını tunik konusuyla çekebilirsiniz mesela.

Sayın CND,

Sizin Adsense ile ilgili başarı hikayenizi de baştan sona okudum. Siz detaylı çalışmalarla, eldeki imkanları en iyi şekilde değerlendirerek iyi bir çizgi yakalamışsınız. Ancak her şey istatistiklerdeki verilerle olmuyor maalesef.

Benim 5 sitem yok 1 sitem var. Benim her zaman para getiren 1 sitem olmuştur 2.si olmamıştır. 30 makale ile 1K hit yapıp ayda 1500 TL getirecek bildiğiniz başka bir yöntem varsa onu da öğrenmek isterim. Saygılar sunarım.