mintmax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blogger sayfamı wordpress'e taşıcam ama kalıcı bağlantıları da değiştirmek istiyorum. Bilgidiğiniz üzere bloggerda konular tarihli çıkıyor.

Ben /%postname%.html şeklinde tercih etmek istiyorum. Şuan günlük 200-400 hitim var bu yüzden muhtemel bir hit düşüşünü göze alabilirim. Bu şekilde yaptığım zaman sitenin toparlanma süreci kaç ayı bulur yoksa hiç elleşme eskisi gibi devam mı et dersiniz.

Eskiden blogger wordpress karşısında ciddi manada seo ezikliği yaşıyordu, sonra google bloggerın bu ciddi değersiz halini düzeltmek için çabalasada kar etmedi görünüyor, o da son hamle ile blogger kullanan sitelere aramalarda sanki torpil yapmaya çalışmış görünüyor. Şimdi azda olsa wordpress önde. Ama tabi eklenti, tema, heryerde sorunlara çözüm vs. gibi seçeneklerde wordpresse geçmemek biraz enayilik oluyor. Ha dersenki host masrafı falan, o zaman bloggerda devam derim.

Mesela benim sitemde artık baya bi konu oldu, düşük fiyatlı bir host kaldırmıyor, site kağnı gibi çalışıyor, hostinge senede 250ye yakın para veriyorum, bana ağır geliyor. Çünkü bazen oluyor süresi bittiğinde para olmuyor, sağdan soldanda 250lira ha deyince bulunmuyor. Sırf bu host masrafları yüzünden bloggera geçeyim mi diye düşünüyorum çok kez ama sırf yukarıda saydığım avantajları yüzünden katlanıyorum. Yoksa bi dk durmaya niyetim yok wordpresste.