EmreKarakaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Dosya izinlerim tam olduğuna emininim.Ayrıca benim şikayetimi dikkatli okursanız sadece config değil bütün dosyalarımın çekildiğini göreceksiniz.Şu an da o adam sayenizde bütün scripti kendi yapmış gibi dağıtıyor.Yarın o scripti kuran siteleri ve üyeleri tek tek başka bir konuda etiketleyerek yaymaya çalışacağım.

Ayrıca dosya çekilmesi tamamiyle izinlerle alakalı diyorsunuz ancak adam zaten sunucuya girip istediğini yapabiliyor.Ve bu açık uzun süren bir dönemde kapatılmıyor veya önlenmiyor.Benim dikkat çektiğim nokta işte budur.
Bize attığınız video tüm dosyaları çekmeye yönelik açık gösteren bir video değil.zira bize bu linki de attığınızda bir düzüne ek önlemler de aldık.

Sanırım siz sunucuda hiç shell olmamasından bahsediyorsunuz ama bunu malesef tamamen engellemek mümkün değil.

Burada bizim yaptığımız çalışmalar shell tamamen engellemek değil shell üzerinden yapılabilecek işlemleri kısıtlamak.

açıkların kapatılmadığından bahsetmektesiniz attığınız tek görüntü shell görüntüsü tekrar söylüyorum sunucuda shell olabilir neler yapıldığı neler yapılabildiği önemli