bak sorunun cevabı burda
"İlk dönemlerde bir süre backlink çalışmasıyla siteyi istediğim kelimede ilk sıraya getirmeyi başarmıştım"
sonuçta kalitesiz sitelerden backlink almışsın ve penguen değerini düşürmüştür..yani toparlanman lazım kısaca..eskiden işe yarıyordu ama artık ince eleyip sık dokumak lazım backlinkde..işi bilen her kelimede yukarı çıkar..ama hacklink değil dediğim..
Bende farkettim hocam ondan dolayı almadım backlink, ama aldığım dönemlerde iki defa forum tanıtım almıştım bir arkadaştan bunun dışında yaklaşık 10 tane pr2 pr3 pr4 sitelerden footer link almıştım. site bir ara googleden tamamen kaybolmuştu yaklaşık üç yada dört gün boyunca o günden beri çok geriledi googlede. Şimdi link almıyorum özgün içerik giriyorum bir site çalıyor ve aynı anda index atıyor benim site bir iki gün sonra atıyor indexi buda sinir bozucu oluyor.
DMCA kullanmıyormusunuz ?
Kullanmıyorum hocam kullanmam gerekirmi ?
Sitenizin hızlı index alması için sağlam ve google dostu birkaç siteden backlink alın ,ayrıca google gibi getiri de sık sık kullanın.Kolay gelsin.
Hocam, site haber sitesi ve facebookta paylaşıyorum haliyle her haber ortalama 1k ile 5k arası okunuyor. Adsense var mesela günlük ortalama 2,50 geliyor. Ne yaptımsa toparlayamadım. Link işindende oldukça korkmuş durumdayım.