ben mobile geçince tbmler 10kuruştan 16-17 kuruşa çıktı ama tolar acaip oranda düştü özellikle siteden 1000 gbgim 4 lerden 2-2.5 lara geriledi. Bir türlü anlam veremedim mobilde ise tam tersi artış oldu buda durumu dengeledi kazanç günlük neyse yine ona vurdu.
Anlamadığım mobil tema iş yapıyorsa kaznaıyorsam normal sitedem ne diye düşüyor? Adsense limit vermiş sitelere bu sie max bu gibi sanki aylık u birim fiyatı ile şu kazanç diye anlaşmış bizle ve ona göre kaznacımızı kafasına göre şekillendiriyor.
ikinci Kısmına Aynen Katılıyorum. Ne yaparsam yaapyım Kazanç Değişmiyor ( Son 1 haftadır %80 düşüş oldu Bu ayrı). Önce ki dönemlerde Reklam yerleşim çalışmaları yaparken, To'yu yükselttiğim de TBM düşüyordu, TBM yükseldiğinde TO düşüyordu. Atıyorum Günde 30-35 tl kazanan bir site de, To'yu 1,80'den 2.60'lara çıkardığımda TBM 0.18'den 0.12'lere düşüyordu.
Kesinlikle googlenin Adsense Konusunda Şeffaaf olduğunu düşünmüyorum. Bundan 4 ay önce Hitim 8k iken Kazandığım Parayla, Bu gün 12 k ile kazandığım Para maalesef aynı. Çok ilginç ve bir o kadar da saçma bir durum.