Şimdi gerçekten samimiyetinize inanarak bilmediğinizi varsayarak cevaplıyorum. Daha önce moda konulu site satışınızdan dolayı bu konudan haberim var satışınızı baltalamak istemediğim için konunuza yazmamıştım. Domaini muhakkak incelerim bir işlem yapmadan önce. Domainin sizden önceki sahibi FARKLI KONULU bir site kurmuş bence artık bu domainle uğraşmak size pek fatda sağlayacağını sanmıyorum.
yanlış hatırlama yapıyosun dediğin gibi bişe yok olamazda giyinsene.org yaklaşık 8 aydır bende paravan site olarak kullandım aylarca sen site benzerliğindesin sanırım ...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:42:42 -->-> Daha önceki mesaj 17:17:39 --
Bundaki sorunun ise keyword kelimeleri sitene doldurman olmuş.
<meta name="description" content="Papatya Film izle, Papatya Film filmi izle, Papatya Film full, Papatya Film izle, Papatya Film online izle, Papatya Film HD izle, Papatya Papatya Film izle, Papatya Film" />
böyle bir description ile bir yere varamazsın, düz bir yazı şeklinde yazarken arada hedef kelimelerini kullandığın, 160 karakterlik bir description yazman gerekiyor.
Birde attığın filmlerdeki kelimelere bir bak istersen.
üstad sizin yapmış olduğunuz yorumlara bakarak 2 sitemide yine paravana çevirme kararı aldım 0 site ile bir film sitesi kurmayı planlıyorum başka türlü işin içinden çıkamayacağım sanırım