Senin siten film sitesi değil,
<title>giyinsene Film izle, Giyinsene Film filmi izle, Giyinsene Film full |</title>
<meta name="description" content="Giyinsene Film izle, Giyinsene Film filmi izle, Giyinsene Film full, Giyinsene Film izle, Giyinsene Film online izle, Giyinsene Film HD izle, Giyinsene" />
<meta name="keywords" content="Giyinsene Film izle, Giyinsene Film filmi izle, Giyinsene Film full, Giyinsene Film izle, Giyinsene Film online izle, Giyinsene Film HD izle, Giyinsene" />
bunlar açıklıyordur durumu sanırım.
üstadım ben googlede kendi giyinsene kelimem de en üste cıkamıyorum onları bilerek yazdım bu google belası belki sitenin yakasını bıakır diye 1 tane sayfa ziyaretci almıo hep ana sayfa alıyo okadar çalışmalar yaptım imleme olsun pr li sitelere ekleme olsun forumlara makale olsun yorum lara link olsun takip edip gördüğüm herşeyi uyguladım ama lakin hem giyinsene.org hemde papatyafilm.net sitem başarılı olmadı yeni berbat bi isim alsam yeniden denesem 15 20 k hit alırım ama inat ettim bunları adam etmeye

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:58:39 -->-> Daha önceki mesaj 16:56:05 --
Hocam SEO ile üğraştığınıza göre bu site eskiden beri sizde değildi sanıyorum. Çünkü böyle bir domaini adam etmek bence çok zor. Webarchive.org kayıtlarına bir bakın bence.
yo sitenin ilk reg benim sorun ne anlamadım ?