Modifiye adı altında kafamızı şişiren araçlara denetimler artıyormuş. Şu işi çözüp piyasadan egzozu çok ses yapan, gezici çin pavyonu gibi ışık takan veya trafikte diğer sürücüleri ve kendilerini tehlikeye atacak şekilde araçlarına eklemeler yapanlar silinir şu piyasadan.
"Özellikle şehir içi trafikte sıkça görülen 'modifiye araç'larla ilgili vatandaş şikâyetleri Emniyeti harekete geçirdi. EGMnin emniyet müdürlüklerine gönderdiği genelgeyle araçların trafikten men edilmesi talimatı verildi.
Milliyet'in haberine göre, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), son dönemde özellikle şehir içi trafik içinde çok sık görülen modifiye araçlarla ilgili yoğun şikâyetler üzerine harekete geçti. EGM, il emniyet müdürlüklerine gönderdiği özel genelgeyle bu araçların trafikten çekilmesi, para cezası yazılması ve araçlar üzerinde yoğun kontrol yapılmasını istedi, bu araçların trafikten men edilmesi talimatı verildi."
http://ekonomi.haberturk.com/otomobi...ge-cikamayacak