syhbyz arkadaş yardımcı olacak inşallah o konuda bütçeniz var ise
www.alastyr.com 'dan hosting paketi alabilirsiniz.
insanlar size hosting konusunda yardımcı olurum diyor siz kalkıp şu siteden hosting alın diyorsunuz adres veriyorsunuz yardım isterken bile tuaf istekler içerisine giriyorsunuz.
bu da ayrı bir konu tabi bunada ayrı bir açıklık getirmek lazım
" 3 yıldır bilişim sektörüyle uğraşıyorum " diyorsunuz hostig + domain + blog kurmayı bilmiyormusunuz ? yaş 18 diyor profilde 45 şimdi kalkıp o konuyu oğlum açmış falan demenizi bekliyorum açıkcası
" Bir süre kendi firmamı açtım,100'lerce müşteriye sadece kendim hitap ettim " demişşiniz pekala bu işlerle alakanız var .
" Kendi firmam ve farklı orta seviye firmalarda çalıştığımdan dolayı tecrübeliyimdir,yani acemilik yok Allah'a şükür" demişşiniz burdada tecrübeli olduğunuzu yazmışşınız
" Teknik bilgim fena değildir,aynı zamanda grafik ve web tasarım alanlarında da çalışmalarımı sürdürüyorum "
sonuç olarak profil güvensiz konuda Furkan Efe yazıyor profilde Hü***** AK***** bu yazıyı oğlunuzun da yazmış olma ihtimali kalmıyor artık

yaş 45 diyor profilde konuda 18

herşeyiyle çelişki. ve yine o konuya bakarak bu işleri kendinizinde yapabileceği aşikardır. en babası 20 tl domain 50 tl yıllık hosting desen ki daha ucuzunuda bulursun 70 tl yapar bir wp kursan birde ücretsiz onlarca blog teması var onu kursan eklentiler ücretsiz sana maliyeti en fazla en fazla 100 tl eder onun içinde burda konu açmaya ne gerek var acaba