FarukGenc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzatmamaya gayret edeceğim lisedende yaza kalıp ulan kalırsam arkadslarım mezun olursa ne yaparım diyip içerlemişliğim var hersene aynı duyguyu yaşıyordum orası ayrı Elbette siz görmüşsünüz hocanın verimliliğini derslere girdim bir kaç kez dediniz haklısınız öyle olur büyük ihtimalle ama dediğim gibi puan belli sıralama belli gidip istanbuldada tutuyor ama istediğim bölümler olmuyor :/

Kampüs hayatı dediğim arkadaş ortamımı kurmak isterim samimi olmak isterim tabi arkadaşlık konusunda herkesle samimi olmam ama sevecen bir yapım var kinde besleyemem kolay kolay ama bunlar başıma gelcek biliyorum üniversitedeki tanıdıklarım anlatır yani bu arkadaş konularını Karı kızlada pek alakam yok kalbimi verdim zaten birisine büyük konuşmak gibi olmasın ama inşallah o olur ömrüm

Sözlük yorumlarınada bu gece bakacağım .. Sosyal etkinlikleri çok severim İlk dönem yurtta kalma ikinci dönem eve çıkma gibi bir niyetimde var direk evde olabilir ama bakalım Allahın izniyle hayırlısı olur inşallah

Çok teşekkür ederim özelden rahatsız edeceğim sizi görüşmek üzere hayırlı geceler
Ne demek rahatsızlık dostum.Faydam olduysa ne mutlu bana...
Sana bi önerim daha var.Birisine kalbini vermişsin.Allah mutlu mesut etsin.
Ama sana şununda garantisini verebilirim.Beraberseniz o farklı şehirde sen farklı şehirde olursan üniversite yüzünden kesinlikle kavgalar olacaktır.
Ben gidecek arkadaşlara hep diyorum,gittiğinizde oraya kız arkadaşınız olmasın diye.Ama tabi dediğim gibi bu senin bileceğin birşey.Allah mutluluğunuzu daim etsin.Biz erkekler olarak(genel konuşuyorum,istisnalar hariç) çabuk kayar gönlümüz biryerlere Üniversite de malum Neyse dostum,uzatmıyım ben fazla.Hangi üniversiteyi seçtiğini haber verirsen bende araştırırm senin için...
Görüşmek üzere.Allah a emanetsin...