Duops adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Herkese hayırlı ramazanlar.Engelli birine yardım etmek ister misiniz ?

Boş zamanlarında kendine blog kuracak bir kardeşinizin domaine ihtiyacı var.

WP Temasını ücretsiz olarak birisi sağlayacak sizlerden biride domaini sağlıyabilir.

Domaini kendi üzerimize alacagız,yardımcı olacak var ise mesaj atarsa şu ramazan

Ayında hayır işlemiş olur .

Arkadaş kusura bakma ama 1$ 'a domain alabiliyorsun. Forumun hosting kısmına girerek sponsor hosting bulabiliyorsun. Yine Google'dan free WP theme diye arattığında yüzlerce beleş tema da bulabilirsin.

Madem engelli bir arkadaş imiş, madem komşun imiş burada birilerinden bu konuda yardım istemek yerine 1$ kendin cebinden çıkarıp da daha seri bir şekilde yardımını gerçekleştiremiyor musun? İlla birilerinin üstüne mi yıkman gerekiyor bu işi? Eğer tema ve wp kurulumu konusunda sıkıntı yaşıyorsan forumda bu konuda sana ücretsiz yardım edecek birilerini mutlaka bulursun. Ücreti dahilinde hizmet sunmayı teklif edenlere de vereceğin topu topu 10-20 TL 'yi geçmez. Yani topu topu bir ihtimal en fazla 25 TL'lik bir harcamayı cebinden yapacaksın. Bunun için kusura bakma ama başkalarından "dilenmek" neye faydadır? Bu kadar niye beleş beklentilerin içinde olursunuz? 25 TL para cebimde yok diyorsanız da internetinizden 1 ay feragat ederek bu yardımseverliği gösterebilirsiniz. Başkalarının sundukları ile hayır işlemek yakışıksız.

Ve anında insanların sana cevap vermesini, senin taleplerini karşılamasını istemek nasıl bir yaklaşımdır?