Engelliler bu konuda yardımsever arkadaşların ortaya koyduğu kadar aciz kimseler değil. ben konuya baktığımda böyle gördüm kimse kusura bakmasın. Ayrıca bloger olmak için en kolay yöntem wordpress veya blogspot ile bir blog açmaktır. Ne domain düşünürsün ne hosting. Konuda "yardımlaşma" ruhuna bakıyorum da içeriğine kadar her şeyi r10 girecek...Mâşâallâh ama abartmadık mı arkadaşlar biraz?

Yani işin kötüsü bu kadar o kadar aciz bir konuma konmuş oluyor ki; ona, kendisinde o gücü-kabiliyeti görmeyip de bir blog yazma şansı bile vermeyen bir yardımsever toplum örneği görüyoruz. Buna rağmen hiç birimiz aç mıdır, açıkta mıdır merak etmiyoruz.

Ben blog açmak için benden yardım isteyenlere önce diyorum "aç bakalım bir wp veya blogspot, 1-2 ay orada biraz kurcala öğren bakalım, içerik nasıl yazılıyor, başlık nasıl atılıyor, resim nasıl ekleniyor, nasıl hizalanıyor, ondan sonra istersen ben sana domainini alıp hostingini sağlarım" diyorum. Çoğunun hevesi zaten o iki ay dolmadan geçiyor. Hele böyle her şeyini ben yapacak olsam, o ne yapacak? O zaman bu işin ne almaı kalacak?

Yardımsever arkadaşlar konuyu bu açıdan değerlendirse çok iyi olur.... Bence tabii.