Selim Bey,
Öncelikle makale hizmeti konusunda bir alt limit olduğunu , ya da başka bir deyimle asgari ücret olduğunu bilmiyordum. Arkadaşla uzun vadeli çalışmak üzere anlaştık, Şunu da düzelteyim 200+ kelime makale için makale başı 1,5 liradan anlaştık. İlk parti için 150 liraya 100 makale alacakken, 150 makaleyi tek seferlik 200 liradan yaparak başlayalım dedik ; kendisinin acil ödeme talebi olması üzerine 150 lira direkt ödeme yaptım.
Burada direkt fiyatı ben belirlemediğim ve teklifler üzerine hareket ettiğim için kendimde suç göremiyorum. (Kural konusunda bilgim olsaydı bu ücretlere zaten inmezdim)
@SHNBilisim'e gelirsek ; Bugün 14. gündeyiz makaleleri bana göndermeye başladı. Çarşamba gününe kadar da teslim edeceğini söyledi. Makale ücreti konusunda 1 ay içinde en az 400-500 makale talebimiz göz önüne alındığında perakende değil ; toptan fiyat vermiş olma ihtimalinden ona da hak veriyorum. R10'da tarafıma teklif ileten yaklaşık 20 kişiyi not aldım; telefonla çok ilgilendiği için bu arkadaşı seçtim. Başkası da olsa aynı rakamlara çalışacaktık.
@SHNBilisim içinde telefonda tekrar tekrar görüştük , işi teslim edip mağduriyeti gidereceğini söyledi umarım çarşbamba günü bu iş biter ; tatlıya bağlarız konuyu.