Burada yapılan tek yanlış var ise Cpanel kurulumu yapmalarıdır. ( kendi düşüncem )
( Cpanel kurulumu yapılsa dahi ) setup ayarlarında bırakılır normalde, sunucuyu kiralayan kişi/kurum dilediği veya sistemlerinin gerektiği modülleri kendi kurar )
firma; kiraladıgınız sunucunun internete baglı olması ve problemsiz çalışmasını sağladıkça, bence ayrı bir sorumlulugu bulunmamalıdır.
cPanel kurulumu diye, cPanelin ayarlarını yapmadan veriyorlar.. 10 dakikalarını ayırıp, easyapache yi açıp eklentileri kurmak okadarmı zor..
Satarken cpanel kurulumu dıyor verırken cpanel gırışı yaptığım anda settıng bolumundeydı yanı ayarları daha bıtmemıştı sadece komutla başlatmışlar bunu bende yapabılırım alirken tüm sitelerimin sorunsuz çalışacağını söylediler zaten, uğraşmasına uğraşırımda sunucu çöktüğünde gene para isticekler. Hep aynı şeyler hep aynı fasafiso.. Benım buradakı konuyu açma amacım şudur. aldığım makınada eklentiler yoksa cpanel neye yarar, ve her işleme 10 tl istiyorlar site aktarma yapın dedim 10tl dediler kendim yaptım eklentiler kurun dediler kendim aklımda olanları kurdum şimdi php versiyonu yüksek kurmuşlar düşürün diyorum 10 istiyolar ya arkadaş sen bana sorarakmı kurdun bunu ? cpanel kurup satıyor şeklınde satış yapmasınlar yada istedikleri 10 tllik hizmeti bedava sunsunlar ben parasında değilim kurdurcam biliyorum eksik kurucaklar sonra özel hizmet paketi aldırcaklar buda 100 tl

) Yukardakı arkadaşın dediği gibi her soru 10 tl