2 farklı sunucuda yer alan 2 sitem var. 1 sene oldukça iyi performans aldım ancak son 3-4 aydır 2 sunucu da stabil değil, sürekli yavaşlamalar mevcut. Bu yüzden bir sitemi başka bir hosta geçirdim.
Birde saçma bir şekilde Ram ile ilgili kısıtlama var. 512mb değerine ulaşınca booom site patlıyor max limit exceed hatası veriyor. Diğer hostinglerde bu sınıra ulaşında normalde site ağırlaşır ancak güzel hostingde direk kesiyor yayını. Bunun da her hosting firmasında olduğunu iddaa ediyorlar birde.
Kısaca son zamanlarda kalitesini bozduğunu düşünüyorum ve tavsiye etmiyorum.
Merhaba,
paylaşımlı bir hosting hizmetinde tek bir site için 512MB ram limiti oldukça ideal ve hatta yüksek bile diyebiliriz. Daha yüksek bir RAM ihtiyacınız oluyorsa farklı barındırma çözümleri sizin için daha ideal olacaktır.
Sunucularımızın hiçbirisinde bir ağırlaşma-yavaşlama vb.. durum bulunmamakla birlikte, yorumu yazdığınız dönemde birkaç gün yaşanan sorunlar olmuş ve kalıcı olarak giderilmiştir. Hizmetlerinizi ya da site adreslerinizi bilmediğim için kontrol edemiyorum fakat aktif hizmetlerinizi tekrar kullanmaya devam ederseniz bunu kendiniz de görebilirsiniz.
Hizmet kalitesinin bozulması gibi bir durum kesinlikle bulunmadığı gibi oluşan bazı sorunların anlık olarak çözülebilmesi mümkün olmayabilmekte, biz her zaman en iyi hizmeti sağlayabilmek için gerekli bütün önlemleri alarak bütün işlemleri yapmaktayız.