Merhaba,

Script gayet başarılı ve güzel görünüyor.

Eklenmesi durumunda dahada iyi yerlere geleceğini düşündüğüm bazı özellikler var mesela

Üyelik konusunda Profilim bölümünün yetersiz kaldığını düşünmekteyim. Ad Soy Ad Email Şifre şeklinde 3 özellik bulunuyor bunlara ek olarak Avatar Resmi eklenirse ve üyeler yorum gönderdiğinde avatar resimleri yorumlarında görünürse daha güzel olacaktır ve ayrıca üyelere yorumlarına ve izledikleri video sayısına göre bir puanlama sistemi geliştirilir ve yorum ve profillerinde üyelerin bu istatistiklere göre rütbeleri olursa dahada güzel olacaktır.

Ayrıca yorum kısmı basit kalmış gönderilen bir yoruma yorumu cevapla kısmı olursa ve hatta yorumlarada like ve disslike getirilirse ve kullanıcıların profillerinde bu beğenilerde görünürse yine daha iyi olacaktır.

Footer kısmında yeni düzenleme kesinlikle gerekiyor benim kanaatimce. Son yorumlar kısmı basit olmuş yorumun bir kısmını orada gösterecek şekilde karakter sınırlaması getirilerek daha fazla yorumu gösterecek şekilde o alan uzatılabilir ve footer kısmında zannediyorum kodlama bakımından bir sorun mevcut çünkü tarayıcıyı aşağı indirdiğimde sayfada kasma meydana geliyor. Bilgisayarımın ekran kartı düşük olduğu için bu problemi farkedebiliyorum büyük ihtimalle gtmatrix puanlarını düşüren sıkıntıda footerda bulunuyor.

Bu bahsettiklerim önerilerimdir script çok hoşuma gitti kısa süre sonra bende satın almayı düşünüyorum.

Hayırlı satışlar dilerim.