Onlar seo danismani degil seo yaptigini zannedip, akli sira 2014 yilinda google'a uc kagit yapmaya calisan kisiler.

Seo danismani dedigin kisi, googlein yonergelerini sitene uygular, yol haritasina gore gidisat yapar. Su seo kategorisine bakiyosun, backlinkten gecilmiyor. 3-5 tane konu var adam akilli googlein sana anlattiklarini sana nasil yapacagini anlatan. Optimize etmektir seo, bunlar ama manipule etmeye calisiyorlar. inan bana baskalarina yaptiklari o "calismalari" kendi sitesine yapmaz bunlar, sadece bakiyo backlinkte iyi para var, yap backlink calismasi.

Bi de para geri iade vermezler mi bitiyorum sitenin sirasini geri vericen sen kardes, parayi nabicak adam veseelam.. girin googlein site yonergelerini tek tek okuyuun hocam, inan bana seo danismani dedigin adamin en krali atomu parcalayip bulmuyor bu yontemleri. googlein deidelrini okuyor, ingilizcesi vardir bi de yabanci kaynaklari arastiriyor, seomoz searchengineland vb. okuyup okuyup millete calisma diye anlatiyorlar. Isin uzmani zaten 1-2 yil en az calisma yapar bi siteye, 1 haftada rapor sunmaz.

Gecmis olsun tekrardan.