cmlgl54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karnel , markafem.com sitesini taklit ettiğin ap açık. lakin amacını da anlamış değiliz. bu ismi kullanarak ve ne tesadüfkü bu net uzantısının açıldığı gün, aynı gün com uzantısının adsense hesabı banlanıyor... Markafem hukuki işlemleri gerçekleştirebilir , fakat ben hakkımı helal etmiyorum. isimden ötürü...
google seni banlasa ne olur banlamasa ne olur bana ne faydası var net domainden cebime 5 kuruş paramı girdi?

Markafem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Taklitler sadece asıllarını yaşatır.

Böylelikle herkes kendi kalitesini göstermiş oldu. Krizlerden fırsat doğar, bizde şuanda onu yapıyoruz.

Az evvel dediğim gibi, "Son gülen iyi güler.."
reklamın iyisi kötüsü olmaz yüzlerce kişi ziyaret etmişti siten değer kazandı

cmlgl54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlamıyorum ya gerçekten aylarca uğraş dur, arkadaşlarını aksat, sosyal yaşantını aksat, işini aksat, manitanı aksat, sırf herşeyi kuralına göre yap, aylarca adsense eğitimlerini izle... ergenin biri ismimizi kullanarak taklit sitesini açsın. Açıldığı gün adsensemiz banlansın... Bunda şüphe aramıyayım mı ?

Jeep kardeşim, mazlumun hakkını arıyorsun da, bu diğer arkadaşın (Karnel) hiçmi suçu yok. Bu iş evinden eşyası çalınan ve ev sahibine sürekli fırça atan topluluk işine döndü, bu topluluk düşünmüyormu ki hırsızın hiçmi suçu yok bu durumda...
ilk önce üslubumuza dikkat edelim ergen ne demek halen org veya başka uzantıları almamışsınız bu kadar değerliyse neden halen boşta duruyorlar sizlere, adsense diyip durma neden banlandı ona bak çözümü bul açtır burada kimseye ithamda bulunamazsın koskoca googleyi ben yönlendiremiyorum malesef öyle olsa devasal paralar kazanırdım burada sana cevap vermekle uğraşmazdım