YesilNetwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@SHNBilisim isimli arkadaş ile ilk parti için 200 makale , 200 kelime , 200 liradan anlaşılmasına rağmen henüz makaleleri teslim alabilmiş değiliz. 10gün geçmesine rağmen toplamda dağınık vaziyette 50 makale teslim edebilmiş değil.

Üstelik arkadaş ödeme konusunda yardımcı olunmuş olup ; iş teslim edilmeden "talebi üzerine" gece vakti atm'den hesabına ücret gönderilmiştir. (Bu gece gönderin 150 lira gönderin şeklinde talebi olmuştur.)

- Trade verildi ; şikayet konusu açılacaktır.

Olay çözüldükten sonra listedeki diğer arkadaşlar ile çalışılmaya devam edilecektir.
Merhaba hocam öncelikle ucuz etin yahnisi yenmez diyerek başlamak istiyorum ki eğer ki SHNBilisim 200 adet 200 kelimelik makaleyi en kötü şartta 400 TL'den değilde 200 TL'den size yazarım deyip işi aldıysa onu buradan şiddetle kınıyor ve sizi de aynı şekilde emek sömürgeciliğiniz nedeniyle kınıyorum.

Amacım yada gayem konunuzu baltalamak yada arkadaşı veya sizi kötülemek değil burası R10.Net buranın makale yazarları için ve makale alanlar için kuralları var alt limit kurallarına her ikinizde uymamış görünüyorsunuz ki bu kuralları zamanında koyan zaten SHNBilisim'dir.

Şu mübarek günde emek sömürgeciliğine yazıklar olsun diyor dilerseniz beni de şikayet etmekte özgür olduğunuzu belirtmek istiyorum. Birçok işini hakkıyla yapan makale yazar arkadaşlarım haklarını savunamadıkları için ben burada herkese sesleniyorum; EMEĞİNİZİ ucuza satıp EMEK hırsızlarına fırsat vermeyiniz.

Selim ŞEN
Saygılarımla...