Jeep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Garantiye götürünce cihazın garantisini de sonlandırıyorlar bilginiz olsun hocam.
Yanlış bilgi cihazın garantisini bozmaz. Eğer yetkili servisinden değişirse cihaz garantisi devam eder.

Başka bir yerden yapılır ve farkedilirse tabiki bozulur.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:52:54 -->-> Daha önceki mesaj 09:47:24 --

Monolog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@hacspectrum; teşekkür mahiyetinde sitenizi anahtar kelimenizde aratıp 2. sayfadan sitenize giriş yaptım seo adına + bir şeydir.

Cevaplarınız için teşekkürler.

Saçmalık yahu, çatlama girmiyorsa ne girecek "kullanıcı hatası" diye birşey uydurmuşlar öyle gidiyor. Valla spot mal almak çok mantıklı, zaten iç devre sorunu kolay kolay çıkmaz telefonlarda 2 yılda, diğer sıkıntılarıda garanti karşılamıyor. Bari garantili telefona vereceğimiz ekstra ile yaptırırız.
Teşekkür, ayrıca geçmiş olsun tekrar dan. Benimde 2.gün önce elimden fırladı. Dedim gitti ekran baktım sorun yok çalışıyor. Sonra cebime koydum devam. 2-3 saat sonra cebimden bir çıkardım.

bu halde garantisi olduğundan ve daha yeni servis 'den geldiğinden (yan açma tuşu çalışmıyordu) tekrar gönderdim.

Dedikleri gibi garantiden geçmedi ve 150+kdv tutacağı söylendi.

Baktım gittigidiyor'da 120TL 'ye var. Ama sonra birşey olur hazır garanti devam ederken yine servise yaptıralım ne olur ne olmaz.

1 saat içinde 'de aldım.