yasinka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende üniversite tercihi vericem. Büyük ihtimallede Gümüşhane makine mühendisliği olucak. Bir dahaki sene yazılım bölümü açılma ihtimali var eğer açılırsa yan dal olarak alma ihtimalim olursa almayı düşünüyorum.
Ben Trabzon'luyum KTÜ yü sana öneririm okuyan arkadaşlarım var ve Trabzon çok güzel bir şehir arkadaşlarım 2 kişi eve çıkmışlardı evleri kaloriferliydi, internet bağlantısı tüm apartmanın ortaktı bunların hepsi dahil 600 liraya kalıyolardı. Bence gayet uygun bi fiyat. Trabzon'lu olmamdan dil ama Trabzon yaşanılacak şehir. Şimdi sende tercih vericeksin niye Trabzon'a vermiyosun diyebilirsin. Ailevi durumlar diyeyim kısaca Neyse sana kolay gelsin başarılar dilerim
öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim Trabzonu bende seviyorum bilmiyorum ama lazlara karşı özel bi ilgim var insanlarıda mert insanlar kurnazlar ama sözlerinde dururlar öyle tanıdım yani

istediğim bölüm yeni açılmış daha puanları belirlenmemiş ilk sıraya orayı yazacağım zaten inşallah gelir

Exam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğiniz gibi her alanda uzman olmak imkansız gibidir onun yerinde bir alanda uzman olup aranılan kişi olmak en mantıklısı yoksa ortalarda kaybolup gidersiniz. Gitmek istediğiniz üniversitenin ders programlarını araştırın (bilg vs yazılım). Karşılaştırmadan sonra daha net karar verebilirsiniz. Bilgisayar mühendisliğinin alanı yazılıma göre daha geniş olduğu için dediğiniz gibi biraz bilgisayar yazılımı kapsar durumu var üniversitede. Fakat kararınız kesin yazılım üzerine gitmekse boşuna donanım dersleri vs alıp vakit kaybetmenin de anlamı olmadığını düşünüyorum.
Bölüm hakkındaki düşüncelerim bunlar üniversiteler hakkında ise bilgim yok fakat o konudaki tek önerim yeni açılan bölümü iyice araştırmanız ve tercih yaparken açıkta kalmamak için kendinizi sağlama almanız.
Şimdiden başarılar ileriki eğitim hayatınızda.
çok çok teşekkür ederim fikirleriniz için ve üşenmeden uzun uzun yazdığınız için
Aranılan kişi mantığı aynen Ders programlarını araştıracağım öneriniz için teşekkür ederim . kendimi sağlama alacağım banko gelen bölümleri yazacağım zaten

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah sizde hep huzurlu olursunuz Allah razı olsun