Herkese Merhaba,
Aklınıza gelebilecek tüm web programlama, PHP, jQuery, JavaScript, Ajax gibi bunlar ile birlikte HTML,CSS, CSS3, LESS gibi dillerde de bilgi sahibiyim.
Yaklaşık 10 senedir bu sektörde, son 5 senedir de r10 da bu tarz projeler gerçekleştiriyorum.
Bu ilanda başta
PHP bot konuları ve bunlar ile birlikte tüm PHP script konularında projeler gerçekleştiriyorum.
Başlıca referanslarım aşağıdaki gibidir, herkesin güzel görüşünü zaman buldukça konuya eklemeye çalışıyorum.
İletişim bilgilerim aşağıdaki gibidir.
E-posta: info@furkann.com
adresinden yada skypedan ulaşabilirsiniz.
İyi çalışmalar.
Arkadaşa şu zamana kadar yaklaşık 500 lira değerinde bot, script, css düzenleme vb işler yaptırdık. İşinde gayet başarılı, fiyatlar da piyasadan daha uygun. Alışverişimde herhangi bir problem yaşamadığım için tavsiye ediyorum.
İşinde başarılı bir arkadaş. Gece gündüz istediğim şeyleri bota tek tek yaptı. Hatta daha sonradan konuşmamızda olmıyan işleride yaptı. Teşekkür ederim. Elinize sağlık. Gerçekten çok iyi oldu...
çok uygun fiyata çok harika işler çıkarıyor. ellerine sağlık arkadaşın. bundan sonra ki tüm işlerde onun ile çalışacağım. çok anlayışlı phpden anlayan sabirlı birisi.
Ortalama 15 dakika bir sürede istediğimi anlayıp anında uyguladı işinde son derece başarılı tavsiye ederim.
Özel bi kodlama yaptırıldı işinde başarılı devamı olacak inşallah teşekkür ederim.
Arkadaşa güzel bir proje yaptırıldı. Algoritmaya uygun bir şekilde belirtilen zamanda iş teslim alındı.
Çalışılabilecek başarılı bir arkadaş.
Arkadaş Çok ilgili ve Harika Çalışıyor takıldığın Hemen Yardımcı oluyor şiddetle öneririm
yaklaşık 26-27 adet php bot yaptırıldı ve hepsi sorunsuz çalışıyor hem kısa sürede böyle bir işçilik hemde sorunsuz iş yapımı.... valla helal olsun eline emeğine sağlık.
Teşekkürler Furkan Bey, Gerçekten tam istediğim gibi bir bot oldu ilginden ve alakan dan dolayıda ayrıca teşekkür ederim. İlerki projelerde çalışmak dileği ile
arkadaşa bot yaptırılmıştır. işini gerçekten çok iyi bilen biridir kesinlikle tavsiye ederim iş problemsiz teslim alınmıştır.
Daha önce çalışmıştık arkadaşla.Çok memnun kaldım. Çok yardımcı oluyor. Yeni bir çalışma için anlaşma sağladık. İş sonu ödeme yapacak şekilde mutabakata vardık.
Arkadaşa bir adet bot yaptırıldı. Memnun kaldım. Teşekkürler.
Arkadaş işini hızlı ve sağlam yapıyor teşekkürler.
Botu sorunsuz bir şekilde teslim aldım. Arkadaşı tavsiye ederim.
Bot yazdırıldı Sağolsun yardımcı oldu baya ilgili arkadas
Arkadaşa bir adet PHP Bot Yaptırıldı. Yapılan Çalışmadan çok memnun kaldım 2. bir iş için sipariş geçtim tavsiye ederim
arkadaşa iş verildi ilgi ve alakasından dolayı çok memnun kaldım güzel bir çalışma aldım tafsiye ederim hayırlı işler dilerim
yoğun işlerinden dolayı bana sıra ayırdı ve çok güzel bir bot yazdı ilgi alakan için teşekkürler.
Not: Çalışmalarımda müşteri, tüm script ve kodlama işlemlerinde istediği scriptin,
sunucusu tarafından destekleneceğini yada sunucu bazlı sorunların kendi sorumluluğunda olduğunu,
ve benim bu konuda bir garanti vermediğimi kabul etmiş olur.