Yalnız üstteki arkadaş düşünüyorum demiş. Daha net yorum yapabilmek için cihazı kullanmak, tanımak gerekli diye düşünüyorum. Yoksa bende internette incelemesini izlediğim bir cihaz hakkında yorum yapabilirim. Mesajlarımda dikkat ettiysen asla şu cihazı al diye kestirip atmadım.
Açtığın konuda şarjı uzun giden bir cihaz arayışında olduğunu ve kamerasının iyi olmasını istediğini düşündüğüm için ve kendi kullandığım cihaz olduğu için S5'i önerdim.
Sonuçta 3 cihazda son model cihazlar. Kalite bakımından teknolojinin en üst düzeylerinde. Onun şarjı çok gider, onun tasarımı güzeldir, diğerinin donanımı... Aslında her şey kendi zevklerinde ve cihazı nasıl kullanacağına bağlıdır.
Şak diye kestirip Samsung çöp diyen oluyor. Kullandığı cihaza baksan uzaktan yakından alakası yok. Sırf burada değil başka forumlarda da çok sık rastlıyorum. Millet enayi mi de o kadar para verip cihazı satın alıyor.
3 cihaz da kendi firmasının amiral gemisi. Şahsen Z2 de kullansam, G3 de kullansam diğerini arayacağımı sanmıyorum. Ama S5 de işimi çok fazlasıyla görüyor.
Aynen hocam deneyimlerinizden anlattığınız için zaten caydım diğer düşüncelerimden aklımda S4 gibi S5'inde sarjının az gideceği geldi S4 kamera konusunda bana yetiyor ve artıyor bile tek sorunum sarj sıkıntısı ve arada donma veya ekran siyahlaşması bunu çözemedim neden o yuzden bi üste geçmek istiyorum 3 telefon şuan gündemde olan telefonlar sarj konusunda S5 zaten iyi konumdaysa tercihim samsung'dan yana olucak

bilgileriniz ve yardımınız için size çok teşekkür ederim hocam diğer arkadaşlarada yardım ve önerilerinden dolayı teşekkür ederim.