Bende videolardan onu düşünüyordum'da şuan yorum yapan arkadaşlarda caydırdı beni

sony'nin servisi nasıl kullanan çok görmedim o yüzden ordan bi korkumda var
Yalnız üstteki arkadaş
düşünüyorum demiş. Daha net yorum yapabilmek için cihazı kullanmak, tanımak gerekli diye düşünüyorum. Yoksa bende internette incelemesini izlediğim bir cihaz hakkında yorum yapabilirim. Mesajlarımda dikkat ettiysen asla şu cihazı al diye kestirip atmadım.
Açtığın konuda şarjı uzun giden bir cihaz arayışında olduğunu ve kamerasının iyi olmasını istediğini düşündüğüm için ve kendi kullandığım cihaz olduğu için S5'i önerdim.
Sonuçta 3 cihazda son model cihazlar. Kalite bakımından teknolojinin en üst düzeylerinde. Onun şarjı çok gider, onun tasarımı güzeldir, diğerinin donanımı... Aslında her şey kendi zevklerinde ve cihazı nasıl kullanacağına bağlıdır.
Şak diye kestirip Samsung çöp diyen oluyor. Kullandığı cihaza baksan uzaktan yakından alakası yok. Sırf burada değil başka forumlarda da çok sık rastlıyorum. Millet enayi mi de o kadar para verip cihazı satın alıyor.
3 cihaz da kendi firmasının amiral gemisi. Şahsen Z2 de kullansam, G3 de kullansam diğerini arayacağımı sanmıyorum. Ama S5 de işimi çok fazlasıyla görüyor.