BR9 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Statusu otamatik 1 atıyor lakin eklerken ben 2 olarak ekletiyorum hocam. Şimdi olayı toparlayayım. bindParam değil fakat execute-> array şeklinde eklemeyi yaptım sorunsuz bir şekilde. Lakin ben bindParam kullanmak istiyorum fakat o şekilde ekleme yapmıyor.

$query->execute(array(':uid' => $uid, ':uye_adi' => $uyeadi, ':uye_soyadi' => $uyesoyadi, ':tc' => $tc, ':cinsiyet' => $cinsiyet, ':dogum_tarihi' => $dogumtarihi, ':dogum_yeri' => $dogumyeri, ':ilk_kayit_ip' => $_SERVER['REMOTE_ADDR'], ':ilk_kayit_tarihi' => date('Y-m-d'), ':ilk_kayit_saati' => date('H:i:s'), ':son_islem_tarihi' => date('Y-m-d'), ':son_islem_saati' => date('H:i:s'), ':takma_banka_hesabi' => $takmabanka, ':banka_adi' => $bankaadi, ':hesap_numarasi' => $hesapno, ':hesap_sahibi' => $hesapsahibi, ':doviz_cinsi' => $dovizcinsi, ':hesap_durumu' => $hesapdurumu, ':status' => $status));
bu şekilde eklendi.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:40:41 -->-> Daha önceki mesaj 15:35:31 --

Not : Sorun düzelmiştir arkadaşlar. Tamamen yazım hatası ve paremetrelerin uyumsuzluğu ile alakalı bir sorun. Siz siz olun uzun sorgularda kodları yan yana değil alt alta yazın ve rahat olun.

loc ; Çok teşekkürler hocam.

Nerede alıyormuşsun hatayı? Sorunsuz halini buraya yazarsan aynı sorunu yaşayan arkadaşların incelemesi için iyi olur.