Merhaba,
İlk elime kağıt kalem aldığımda 6 yaşındaydım ve kreşte olduğumu hatırlıyorum. O gün resim saatinde herkesin gördüğü gibi görmediğimi, yetenekli olduğumu öğretmenlerim farketmişler. Tahmin ettiğiniz gibi resim saatinden büyük haz alıyordum. Fakat kreş sürecinde öğretmenlerimin farkettiği başka birşey daha vardı. O da kulağımın herkesin duyduğu gibi duymadığıydı... İşitme sorunu yetişme çağımda beni içime kapanık yapmıştı, fakat beni yaratıcılık ruhundan bir milim ayırmadı. O günden beri hayatımın her dakikasını birşeyler öğrenmekle geçiriyorum. Benim hayat mücadelem böyle başladı, hala da devam ediyor.

Sırasıyla matbaalarda, ozalit merkezlerinde, ajanslarda 8-9 yıl eskittik. Ruhu 6 yaşında olan bu dostunuzla tasarım konusunda çalışmak isterseniz, içiniz rahat olsun evcilik oynarken seçtiği meslek tasarımcı Evet o narin, minik eller artık yok ama ruhumuz aynı ferahlığında, birgün tanışmak dileğiyle...

Sevgiler.

Yapmış bazı işleri portfolyo sayfamdan inceleyebilirsiniz, çalışmak isterseniz pm atmanız yeterlidir,kolaylıklar.