3 senedir Elazığ'da yaşıyorum. Küçük, güzel bir şehirdir fakat bir o kadarda sıkıcıdır

. Üniversite zaten tam bir bela oldu. Özellikle yeni dönem öğrenciler için. Bizim dönem kıl payıyla yırttı

vize 5 final 55 'e geçiyoruz biz

fakat yeni yönetmelikte sizler bundan yararlanmıyorsunuz. Sanıyorum ortalama 50 ve finalde 50 alma zorunluluğu var.
Onun dışında siyasi olaylar yoğun yaşanmaz. Genelde şehre ülkücüler hakimdir fakat kimseye durduk yere karışmazlar. Fakat dediğim gibi büyük şehirlerden geldikten sonra sosyal yaşantı az olacağı için bunalabilirsiniz. Onun dışında bir sıkıntısı yok. Elazığ hakkında soracağınız soru olursa pm ile sorabilirsiniz aklınızdaki soruları
Dışarıda yaşamak sorunuza gelincede 3 senedir dışarıda yaşıyorum Ailemden uzak. ilk 1-2 ay zorluk çekersiniz bunu inkar edemem. Fakat çevrenize, arkadaşlarınıza ve şehre alıştıktan sonra inan Ailenin yanında olduğun zamanlar okuduğun şehri, çevreni özlersin. Ayrıca dışarıda öğrenci hayatı yaşamak bana göre insana çok şey kazandırıyor. Türlü türlü insan tanıyıp hayatta tek başına mücadele ediyorsun. Yani bir nevi kendi ayaklarının üzerinde durmaya başlıyorsun. Bana göre herkesin ailesinden uzakta bir öğrencilik hayatı yaşaması gerekir.