RekoPlay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam /httpdocs/wp-content/themes dizin yolunda themes içerisinde siz panelden 10 tema eklediyseniz klasör olarak o temalar ftp saklanır

panelden kullanmadığınız temaları silerseniz ftp den de otomatik olarak silinmiş olurlar. manuel kaldırma işlemi uygulamanızı önermem , onun yerine panelden temayı sil uygulayın tamamen temizlensin daha iyi
Çok teşekkürler hocam. Çok yardımcı oldunuz. Peki özel sayfa şablonu oluştururken meydana gelen hatanın sebebi ne olabilir?

Konuyu biraz daha açacak olursam. WordPress ile, tema kodları arasında bulunan firmaekle.php adlı dosyayı sayfa olarak WordPress'e eklemek için Sayfalar ---> Yeni Ekle kısmına girdim. Sağ taraftaki Sayfa Özellikleri kısmından şablon olarak, Firma Ekle şablonunu seçip kaydettim. Fakatsitemde, siteadi.com/firma-ekle kısmına girdiğim zaman bomboş ve beyaz bir sayfa ile karşılaşıyorum..

Aynı sorun yazılarımda da var.
Mesela siteye bir yazı yazıyorum. Sağ sidebarda yazının başlığı gözüküyor. Anasayfada gözükmüyor yazı. Yazı başlığına tıklıyorum, yazı açılmıyor. Bomboş beyaz bir sayfa çıkıyor karşıma. Bunun sebebi ne olabilir?