Haklısınız zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
Hocam saolun.Aslında bende temayı değiştirmek istedim fakat temada anasayada aradığını bulmak daha kolay diye kullanıyorum.Hemde genel blog olduğu için ana sayfada her kategoriden resim gösteriyorum kullanıcılar rahat ulaşır diye düşündüm.Tema hoşuma gidiyor fakat eksileri var dediğiniz gibi.Zaten tema yapımcısıda temadan elini çekmiş durumda.Yakın zamanda bende iyi bi tema bulursam değişmeyi düşünüyorum.Ayrıca düşündünüz tema aklınıza gelirse yazabilirsiniz.Teşekkür ederim.
Tamam hocam teşekkür ederim.Elimizden geleni yapıp kampanya bitene kadar oluruna bırakacağız fakat sitem diğer aramalarda da düştü yani google aranmaları diğer kelimeler felan hep düştü bu olaydan sonra hemde yok denecek kadar?
Sitenize girişin azalması, ortalama sayfada durma süresinin kısalmış olması, site içinde gezinme yapılmaması(turkcell müşterileri bu ortalamayı düşürdü, çünkü giren hemen çıktı ) gibi nedenler siteyi olumsuz etkilemiş olmalı. Bir ihtimal düşüşün bununla ilgisi olmayabilir de ama incelemek lazım, kolay gelsin.