Kardeşim özür dileyerek söylüyorum. Lafım yine sana da değil ama her zaman bizler ucuza kaçıyoruz ben sunucuyu alırken en pahalı yerden en kaliteli yerden alıyorum müşterilerim böyle mağdur olmasın diye hosting ve reseller fiyatı yüksek oluyor müşteriler diyor filan yer 10 tl ye yıllık hosting veriyor 40 tl ye reseller veriyor diyorlar ben bu duruma çok üzülüyorum çünkü bu gibi sorunlar işi az bilen yeni başlayan arkadaşları soğutuyorlar ve ortada kalıyor sizin gibi kardeşlerimiz. Bugün 3-4. kişisiniz R10 dan takip ediyorum. Sürekli mağdur oluyorsunuz. Düşünürseniz size sıfırdan bir hizmet verebilirim.
www.atasbilisim.com olarak iyi günler referans isterseniz pm atabilirim. Hep kurumsal firmalardır. Kurumsal firmaların siteleri asla kapalı kalmamalıdır. iyi çalışmalar.
konu ucuz veya pahalı deil hocam pahalı olaylardanda magdur olduk artık r10 da ticaret yapan kimseye guvenemeyecekmiyiz şikayet konularını bir inceleyin ucuz veya pahalı problemi deil artık insanlar bunu bir meslek edinmiş