Peki reklam nerden kaldırıyor
ayarlardan falan kaldırabiliyosunuz. fakat hesabı açtığınız ilk ay ücretli kullanım gibi kullanıyosunuz. 30gün dolduktan sonra tekrar logosunu bi köşeye koyuyor. fakat aynı şekilde yine kullanmaya devam ediyosunuz. ücretli ile arasındaki tek fark kendi logoları