Öncelikle tebrik ederim çok güzel bir başarı yakalamışsın.

İngilizce eğitim konusunda her zaman bir ikilem vardır. Ana dilde eğitimi savunanlar ingilizce ders öğrenmenin tam verimli olmayacağı kanaatindeler. kısmen katılıyorum diyebilirim. Aksini savununlar da ingilizcenin artık olmazsa olmaz olduğunu (kesinlikle öyle bence) ingilizce olarak öğrenmenin çok daha yararlı olduğunu söylerler. Kaynaklara daha rahat ulaşabilme vs gibi.
Ben ingilizce okumanı tavsiye ederim. Sonradan geliştirirsin diyen arkadaşlar olabilir ancak akademik olarak terimleri öğrenmek öğrendiklerini ingilizce olarak anlamak daha zor olacaktır. Yarım dönem genelde akedemik ingilizceye alışmakla geçer daha sonrasında ise rahatlarsın. Anlamadığın yerlerde türkçe kaynaklardan destek alabilirsin de.
İngilizceyi bu kadar tavsiye ettim fakat yerinde olsam itü 'yü yazardım türkçe de olsa. Sıralamanda itü'den sonra üniversiteleri değerlendirirken ingilizceleri üste koymanı öneririm.
Meslek konusu da hangisini daha çok istiyorsan onu seç bence. Zaten bu başarıyı yakalamış birisi ileride tamam ya diyip bırakacak biri değildir. Üstüne katacak birisidir. Şimdiden tercihlerinde kolaylıklar, senin için hayırlısını diliyorum