GBMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harç ücretleri ne kadar ?


Ege MYO 2. öğretim tavsiye eder misiniz ? Ege de okuyan birisi olarak bölge halkı nasıl hocam ? Ayrıca orada ki sosyoekonomik durum nedir? Mesela genelde turistik bölgelerde vs. fiyatlar 2 kat artar. Ege MYO oralarda ulaşım, fiyat vs. sıkıntısı varmı ?

Ulaşım için kart vs. bulunuyor mu ? Zamanınızı çalıyorsam üzgünüm.
GBMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
OBP Puanım 309, Ege MYO 2. Öğretim 280 tutar herhalde Eğer tutarsa geliyorum
gel hocam

---Ege MYO 2. öğretim tavsiye eder misiniz ?

2. ögretimin avantajı : geç gidiyorsun derslere yani dersler geç başlıyor.Uyku sıkıntın olmuyor.Dersler biraz daha rahat oluyo diyorlar yani hocalar pek sıkmıyolar.



---Ege de okuyan birisi olarak bölge halkı nasıl hocam ?

Bölge halkı derken onu anlamadım

--- Ayrıca orada ki sosyoekonomik durum nedir? Mesela genelde turistik bölgelerde vs. fiyatlar 2 kat artar. Ege MYO oralarda ulaşım, fiyat vs. sıkıntısı varmı


Pahalı değil hocam herşey normal fiyatlarda. Ulaşım ucuz ögrenci 1,10 tl gidyorsun ayrıca 90 dk tüm binişler bedava.Ögrenci kartı çıkartıyorsun bir tane o kadar.

Başka sorun varsa alayım ?