Kocaeli'de üniversite çok uzak. Şehirde pek bir şey yok. Havası ve denizi kirli. Sakarya Üni iyidir, şehir küçüktür ama güzeldir. Bir tavsiye istiyorsan kesinlikle İzmir. Dokuz Eylül bile olsa diğer şehirlerden kat kat iyidir. Tabi bu biraz da senin ne beklediğinle alakalı bir durum. Biz hep kendimize göre en iyisinin cevabını verebiliriz. Beklentilerini ve okuyacağın bölümü yazabilirsen daha nokta atışı öneriler çıkabilir.
Programcılık okuyayım diyorum. Ege Üniversitesi Tire Kutsan Meslek Yüksekokulu'na puan yetiyor. Yani ortamlara girecek türden biri değilim. İşimde gücümde birisiyim.
Ortam olarak dediğim, hani öğrenciye nasıl davranırlar, ege insanı nasıl bilmiyorum hiç...
çok şehir gezdim gördüm izmir kesinlikle başka bi memleket
Mesela hocam detaylı anlatabilme zamanın varmı, eğer zamanını çalmıyorsam

Hani gördüyseniz oraları, beni bilgilendirirseniz geleceğe yönelik
Yanlış kararlar almamamı sağlarsınız

Mutlu olurum.
Ben daha gitmedim ama gidecek olsam İzmir derdim. Sakaryayı bilmem ama Kocaeli güzel bir yer değil. Yine İstanbul ile 1-2 saate gidip gelebiyorsun (kendi araban var ise).
Kocaeli öğrenci memleketi diye geçiyor ama neden güzel yer değil dediniz ki

Allah'a şükür web'de bir işimiz var arkadaşlar, ama kendimizi geliştirmeden de olmaz diyorum. Zaten Programlama sırf diploma için gidiyorum. Kitaplar vs. alacağım geliştirmek adına...
Sakarya Üniversite olarak harikadır. Eğitimini bilemem

şehir fazla büyük değildir.
Sakarya insanı iyi diyolar, Öğrencilere pek samimi davranıyorlarmış
konya
İstanbul'da olduğum için çevre iller daha cazip hocam, işler istanbul'da ailem istanbulda